Menu

Praktijk

Logopediepraktijk Leidsche Rijn is een professionele praktijk gericht op logopedie. Wij zijn gevestigd op vijf locaties in Leidsche Rijn.

Sinds 1 februari 2006 is Logopediepraktijk Leidsche Rijn een samenwerkingsverband aangegaan met Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra. Dat resulteerde in de opening van onze locaties in Veldhuizen (De Meern), Vleuterweide en Terwijde. Tevens hebben wij een vestiging in Harmelen (Fysio Morra) en Vleuten (Kind en Gezondheid). Op deze wijze bieden wij u gewenste zorg bij u in de buurt.

In september 2019 heeft Logopediepraktijk Leidsche Rijn wederom de kwaliteitstoets voor logopedie behaald. Deze toets is afgenomen door KIWA, één van de twee auditbureaus in Nederland. Hierdoor staan wij bij de zorgverzekeraars bekend als een praktijk met veel kwaliteiten.

De praktijk is geregistreerd bij Kwaliteitsregister Paramedici en heeft bij alle verzekeringen een contract. De logopedistes zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie te Woerden en nemen geregeld deel aan kwaliteitskringen, cursussen en lezingen om kwaliteit te bieden en te waarborgen.

Logopediepraktijk Leidsche Rijn richt zich op optimale zorgverlening door samen te werken met betrokkenen rondom de cliënt. Samenwerking is van essentieel belang om de logopedische therapie te doen slagen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via:

  • Via het tabblad ‘Contact’. Hier vult u het contactformulier in en nemen wij contact met u op.
  • Telefonisch bij Lotte Leeflang, de office manager. Mevrouw Leeflang is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

U krijgt na uw aanmelding van ons een aanmeldingsformulier toegestuurd welke wij u vragen zo volledig mogelijk in te vullen en retour te sturen naar: l.leeflang@lplr.nl
Zodra wij uw aanmeldingsformulier retour ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om een voorstel te doen voor een afspraak die past bij uw wensen betreffende de dag, het tijdstip en de locatie. Op deze wijze proberen wij zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Links

Lid van de Nederlandse vereniging
van Logopedie en Foniatrie

Ingeschreven in het
Kwaliteitsregister Paramedici

Lid van
ParkinsonNet

Directe Toegankelijkheid
Logopedie

Ingeschreven in het register
van medebehandelaars

Instituut voor Consultatie
bij leerproblemen Utrecht

Samenwerkingsverband
Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Fysiotherapie Sami Morra
Harmelen

Samenwerkingsverband
De Rijnhoven

Handige tips ontvangen ?

Terwijde

E. Hullebroeckstraat 60
3543 BZ Utrecht
T 06 5370 2597 Openingstijden maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:00 uur

Veldhuizen

Keerderberg 27
3453 RD De Meern
T 06 5370 2597
Openingstijden maandag t/m vrijdag
08:00 tot 18:00 uur

Harmelen

Kloosterweg 6
3481 XC Harmelen
T 06 5370 2597
Openingstijden maandag & vrijdag
08:00 tot 17:30 uur
Maandagavond spreekavond

Vleuterweide

Utrechtse Heuvelrug 130
3452 JA Vleuten
T 06 5370 2597 Openingstijden maandag t/m vrijdag
08:00 tot 18:00 uur